Rondleidingen

Kranenburgh - Culturele Buitenplaats in Bergen

Rondleiding op aanvraag

Bezoek KRANENBURGH met vrienden, familie, collega‘s of kunstclub op afspraak. Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Wilt u ook gebruikmaken van ons KRANcafé? Bekijk dan hier onze arrangementen.
KRANENBURGH biedt drie soorten rondleidingen:

A. Rondleiding door onze tijdelijke tentoonstellingen (60-90 minuten)
Een van onze ervaren gidsen neemt u mee door de actuele tentoonstellingen in KRANENBURGH. U ontdekt de verhalen achter de kunstwerken en kunstenaarsdorp Bergen.

Kosten: entree KRANENBURGH +  € 50 per rondleiding. Het maximum aantal deelnemers per gids is 20 personen. 

B. Ontdekrondleiding kunst kijken (50 minuten)
In deze rondleiding staat aandachtig naar kunst kijken centraal. Welke verhalen en betekenissen ontdekt uw groep in de kunstwerken? Onder leiding van een ervaren gespreksleider bespreekt u steeds zo’n 15 minuten een werk dat u aanspreekt op basis van een bijzondere kunstkijkmethode (VTS).

Kosten: entree KRANENBURGH +  € 20 per rondleiding. Het maximum aantal deelnemers per gids is 8 personen. 

C. Rondleiding voor ouderen
Deze rondleiding is bedoeld voor ouderen in een zorgsituatie. Een groep van maximaal zeven deelnemers staat in eigen tempo stil bij een aantal werken in de tentoonstelling. Hierbij ligt het zwaartepunt bij het ontdekken van verhalen en het aanspreken van de eigen herinneringen en fantasie. Daarnaast volgt de groep een korte creatieve workshop. Inclusief koffie en thee.

Prijs op aanvraag. Het maximum aantal deelnemers per gids is 8 personen plus begeleiders. 

FORMULIER AANVRAAG RONDLEIDING

Bezoek KRANENBURGH met vrienden, familie, collega ‘s of kunstclub op afspraak. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.
Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Gewenste datum   
Gewenste tijd   
Aantal personen   
Horeca   Ja, graag
Reden bezoek   
Wensen / opmerkingen   
Neem bij vragen contact op met Geert-Jan Davelaar via rondleidingen@kranenburgh.nl

Rondleidingen

Ontdek de verhalen achter de kunstwerken in KRANENBURGH en ga onder leiding van een ervaren gids mee met een rondleiding op zondagmiddag of de eerste woensdag van de maand.
 
Elke zondag: instaprondleiding
Iedere zondag om 13.00 uur wordt een rondleiding door de tentoonstelling gegeven onder begeleiding van een gids van KRANENBURGH. Reserveren is niet nodig. Aanmelden op de dag zelf bij de balie.
Kosten: entree KRANENBURGH + € 3 per persoon.
Elke eerste woensdag van de maand: Neem een loopje met…
Elke eerste woensdag van de maand van 12.30-13.00 vertelt een van de medewerkers zijn persoonlijke verhaal. Reserveren is niet nodig. Meer informatie vind je hier.
Kosten: entree KRANENBURGH