Instaprondleiding

Iedere eerste vrijdag van de maand om 12.00 uur geeft een gids van Museum Kranenburgh een rondleiding door de tentoonstelling. Aanmelden is niet nodig, kom langs en loop mee! 

Kosten
Gratis! (excl. entree). Maximaal 15 personen. Duur 1 uur.

Opgelet: zolang maatregelen ivm corona gelden, vinden de instaprondleiding niet plaats!

Reguliere rondleiding 

Een van onze ervaren gidsen neemt je mee door de tijdelijke tentoonstellingen in het museum. Iedere keer anders, altijd leerzaam: van hedendaagse kunst tot de Bergense School.

Kosten
€50 per rondleiding (excl. entree). Maximaal 6 personen. Duur 1 uur.

Rondleiding door Park Meerwijk

Tijdens deze rondleiding loopt u met een gids 1,5 uur door Park Meerwijk, het villapark dat wordt beschouwd als het manifest in steen van de Amsterdamse School. Het park bestaat uit zeventien landhuizen, gebouwd door vooraanstaande architecten. Het geheel heeft een centrale plaats in de Nederlandse architectuurgeschiedenis verworven. Kom je verwonderen over het buitengewone exterieur in het groen! Let op: de rondleiding start vanaf Museum Kranenburgh.

Kosten
€75 per rondleiding (excl. museumentree). Maximaal 10 personen. Duur 1,5 uur.

Special: VTS-tour

In deze rondleiding staat aandachtig naar kunst kijken centraal. Samen met de groep ontdek je betekenissen in de kunstwerken. Kunstkijkmethode Visual Thinking Strategies (VTS) nodigt je uit langer stil te staan bij een werk en er een persoonlijke relatie mee aan te gaan. 

Kosten
€20 per rondleiding (excl. entree). Maximaal 8 personen. Duur 1 uur.

Seniorenrondleiding

Kranenburgh verzorgt rondleidingen voor ouderen in een zorgsituatie. Speciale aandacht gaat uit naar het ontdekken van verhalen en het aanspreken van de eigen herinneringen en fantasie. 

Kosten
Prijs op aanvraag. Maximaal 8 personen, exclusief begeleiders. Duur 1 uur.