Vrijwilliger bij Museum Kranenburgh

Museum Kranenburgh werkt met veel vrijwilligers - mensen die energie krijgen van kunst, cultuur, van samenwerken en anderen iets moois bieden.

Vrijwilliger voor Museum Kranenburgh

Vrijwilligers bij Museum Kranenburgh zijn onmisbaar! Door de enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het museum, slagen we erin om bezoekers een welkom gevoel te geven en ze te laten genieten van hetgeen we te bieden hebben. 

We hebben vier verschillende teams van vrijwilligers: suppoosten, het museumcafé, de receptie van het museum en de museumwinkel/kunstuitleen. Voor elk team zijn de activiteiten van het werkzaamheden net even anders. 

We werken met een zogenaamd inzetrooster: je kunt dan jezelf 'inroosteren' wanneer je tijd en zin hebt om bij het museum te werken. We vragen van onze vrijwilligers minimaal 1 shift per maand te draaien - shifts duren zo'n 4 uur. 

 

 

Museum Kranenburgh voor vrijwilligers

Als je vrijwilliger wordt bij Museum Kranenburgh krijg je veel leuke collega's, toegang tot alle tentoonstellingen, vrijwilligers feesten, korting in de museum winkel, op z'n tijd een gezellige borrel of koffie-ochtend waar je wordt bijgepraat over het museum achter de schermen, een interne nieuwsbrief zodat je altijd het eerst op de hoogte bent van alle nieuws en weetjes. 

Je hebt vooral zin, tijd en een vrolijk humeur nodig om onze nieuwe collega te worden, dus meld je snel aan via: vrijwilligers@kranenburgh.nl.